Help how do I get my submit box in answers to work again?

6 Answers

Relevance
  • Anonymous
    5 years ago

    You just have to refresh the page. It's a glitch. But for safety reasons always copy your answer or question before you submit.

  • Anonymous
    5 years ago

    There is a gltch with the Submit button. Refresh the page and try again.

  • 5 years ago

    It would help to know what happens when you try. Several things can happen:

    1. If you take too long, you can lose the connection (type outside Yahoo and cut/paste to get around this)

    2. You have exceeded your daily limit (does the word false appear?)

    3. You exceeded the character limit (is the box red with a negative number?)

    4. You have a bad cache file on your system, clean and reboot.

    5. Just copy your question, refresh the page and paste it in again.

    6. Certain links will cause problems, post without them and add as updates.

    7. Symbols such as % will cause problems on mobiles. Spell it out.

    8. On mobiles, try Desktop mode.

    9. If it submits, but is not in the category, try this. Move to another category, count ten, then move it back again.

    Sometimes when that happens, the question did submit, the problem is the next screen does not come up properly.

  • ?
    Lv 7
    5 years ago

    There is a gltch with the Submit button. Refresh the page and try again.

  • What do you think of the answers? You can sign in to give your opinion on the answer.
  • Anonymous
    5 years ago

    It has always worked. It is working now.

  • 5 years ago

    I was wondering that too... I think they took that feature off I'm not really sure but if no one answers you witch tv correct answer just look it up on Google

Still have questions? Get answers by asking now.